Δωρεάν Hosting

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν πακέτο φιλοξενίας από την StigmaHost, απλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή μας στο facebook και ίσως να είστε εσείς ο επόμενος τυχερός.

Εγκατάσταση | Λεπτομέρειες

Νέος χρήστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στη Stigmahost
έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε ή να κάνετε
παραγγελία υπηρεσιών άμεσα και γρήγορα.

Εγγραφείτε τώρα!

 

Είσοδος πελατών


Γλώσσα
Ελλάδα : 211 800 8456
Κύπρος : +357 22 254502

Μηνιαίος Διαγωνισμός για δωρεάν ετήσιο πακέτο web hosting 0

stigma_fb
Δημοσίευση από: theodion

Λάβετε και εσείς μέρος στο μηνιαίο διαγωνισμό της Stigmahost για ένα ετήσιο free web hosting πακέτο έκδοση Starter – . Το free hosting πακέτο θα κληρώνεται την πρώτη μέρα κάθε μήνα και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει για ένα χρόνο.

Οι νικητές θα ανακοινώνονται τόσο στη σελίδα μας στο facebook όσο και στο blog μας.
Το μόνο που έχετε να κάνετε για λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση κάθε μήνα, είναι να εγκαταστήσετε το facebook application μέσω του σχετικού application στη σελίδα μας στο Facebook.
O διαγωνισμός θα διαρκέσει για ένα χρόνο και οι νικητές θα ενημερώνονται άμεσα μέσω email για την παραλαβή των κωδικών, ώστε να λάβουν πρόσβαση στο free web hosting πακέτο.
Οι συμμετέχοντες θα εγράφονται αυτόματα στο newsletter της Stigmahost ώστε να ενημερώνονται και να λαμβάνουν δωρεάν βοηθήματα, υλικό και ενημερώσεις για μελλοντικούς διαγωνισμούς (free domain name, themes, tutorials κλπ). Λαμβάνοντας το πρώτο newsletter οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν unsubscribe χρησιμοποιώντας το σχετικό σύνδεσμο μέσα στο email που θα λάβουν.

Μη χάνεις καιρό! Eγκατέστησε και συ το fb application και διεκδίκησε ένα free hosting πακέτο κάθε μήνα.

User Comments Post a commment


css.php