Δωρεάν Hosting

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν πακέτο φιλοξενίας από την StigmaHost, απλά εγκαθιστώντας την εφαρμογή μας στο facebook και ίσως να είστε εσείς ο επόμενος τυχερός.

Εγκατάσταση | Λεπτομέρειες

Νέος χρήστης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό στη Stigmahost
έτσι ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε ή να κάνετε
παραγγελία υπηρεσιών άμεσα και γρήγορα.

Εγγραφείτε τώρα!

 

Είσοδος πελατών


Γλώσσα
Ελλάδα : 211 800 8456
Κύπρος : +357 22 254502

Εταιρικό Προφίλ StigmaHost

Η StigmaHost ιδρύθηκε από επαγγελματίες με πολυετή πείρα και εμπειρία στο χώρο της παροχής αξιόπιστων και ταυτόχρονα οικονομικών υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων και εφαρμογών. Παρότι στην κυπριακή, ελληνική και γενικότερα ευρωπαϊκή αγορά υπάρχουν πολυάριθμες εταιρίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ελάχιστες επιτυγχάνουν την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στους πελάτες τους.

Αυτό είναι φυσικό, αφού αρκετές εταιρίες φιλοξενούν στους servers τους μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων, έχοντας ελάχιστο προσωπικό ή είναι συνήθως μεταπωλητές μεγαλύτερων εταιριών. Στην StigmaHost οι παραπάνω τακτικές δεν έχουν θέση στο επιχειρησιακό μας πλάνο. Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός, για αυτό και προσφέρουμε με το ειδικευμένο προσωπικό μας 24ωρη τεχνική υποστήριξη, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας.

Η φιλοξενία ιστοσελίδων αποτελεί ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο με υψηλές απαιτήσεις. Ιδιαίτερα αν έχετε μία διαδικτυακή επιχείρηση, σίγουρα αντιλαμβάνεστε ότι το διαδίκτυο αποτελεί λειτουργικό και αναπόσπαστο κομμάτι σας. Χρειάζεστε λοιπόν μία εταιρία η οποία θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και ανάγκες της επιχείρησης σας.


css.php